Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Over Ons

three_flowers

Meisjes met Smaak, sinds 2001 bekend van Oestermeisje, heeft een missie: de zinnen prikkelen van lekkerbekken in heel Nederland en ver ver daarbuiten. Hoe? Nou, door bijvoorbeeld het creëren van nieuwe en innovatieve catering experiences die het serveren van hapjes op events weer een stuk  spannender maakt en waar mensen gewoon blij van worden. Bereid van de beste verse producten, geserveerd door de alleraardigste meisjes!
Wij hebben ervaring met evenementen die zowel recht-toe-recht-aan zijn als chic en high end. Onze diensten zijn voor particulieren en bedrijven, maar we werken evengoed samen met cateraars en restaurants. Onze producten zijn altijd vers en komen van de beste leveranciers. En tja, onze meisjes. Wat zullen we zeggen: het zijn nou eenmaal de alleraardigste meisjes van het land. Omdat smaken verschillen (of toch niet?) heeft ons populaire Oestermeisje er steeds meer zusjes bijgekregen. Zelf een idee voor een zusje? Laat het ons weten! Wie weet kunnen we haar samen tot leven wekken.

 

line-angle-down

 

Zusjes met Smaak

 

 

Maak kennis met Liselotte en Annabel, twee zusjes met smaak. Na opgegroeid te zijn in Bergen aan Zee verruilden deze fijnproevers de idyllische kust voor Amsterdam. Voor Liselotte en Meisjes met Smaak was het in 2015 al liefde op het eerste gezicht. Zo bleef ze na het afronden van haar stage jarenlang werken als Smaakmeisje. In 2018 combineerde ze deze hands-on ervaring met de wens om te organiseren en ging ze weer op kantoor aan de slag als Event- en Sales Medewerker.

Ook Annabel dompelde zich al tien jaar geleden onder in de uitzendbranche. In 2016 startte zij Van Kuyk Works, waar zij haar commerciële vaardigheden en ondernemershart verder ontwikkelde. Dat laatste begon uiteraard sneller te kloppen toen zij de kans kreeg om samen met haar zus Meisjes met Smaak over te nemen.

Samen vertegenwoordigen de zusjes een uniek smakenpalet. Ze bundelen hun creativiteit en organisatie- talent met een op ervaring gebaseerd inlevingsvermogen in zowel klant als personeel. Annabel en Liselotte barsten van energie en zijn vanuit een gedeelde passie voor eten en drinken altijd op zoek naar nieuwe trends, locaties en concepten.

Zonder over smaak te twisten.

 

 

 

line-angle-down 

Solliciteren?

Ben jij een meisje of jongen met smaak? Hou je van lekker eten, heb je een natuurlijke interesse in mooie producten en deel je je passie graag met anderen?

Ben jij daarnaast:

  • Tussen de 18 – 25 jaar;
  • Woonachtig in Amsterdam;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Representatief en heb je ervaring in de horeca?

Nadat wij je inschrijving hebben ontvangen bekijken wij of je binnen ons profiel past. Als dit het geval is dan nodigen wij je uit voor een nadere kennismaking!


  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, ppt, pptx, pdf.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.

line-angle-down

Contact

 

Mail, bel of kom langs!

Meisjes met Smaak Amsterdam
Jan van Galenstraat 122
1056 CG Amsterdam
GOOGLE MAPS
020 6169855
info@meisjesmetsmaak.nl

Algemene Voorwaarden