Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Over Ons

three_flowers

Meisjes met Smaak, sinds 2001 bekend van Oestermeisje, heeft een missie: de zinnen prikkelen van lekkerbekken in heel Nederland en ver ver daarbuiten. Hoe? Nou, door bijvoorbeeld het creëren van nieuwe en innovatieve catering experiences die het serveren van hapjes op events weer een stuk  spannender maakt en waar mensen gewoon blij van worden. Bereid van de beste verse producten, geserveerd door de alleraardigste meisjes!
Wij hebben ervaring met evenementen die zowel recht-toe-recht-aan zijn als chic en high end. Onze diensten zijn voor particulieren en bedrijven, maar we werken evengoed samen met cateraars en restaurants. Onze producten zijn altijd vers en komen van de beste leveranciers. En tja, onze meisjes. Wat zullen we zeggen: het zijn nou eenmaal de alleraardigste meisjes van het land. Omdat smaken verschillen (of toch niet?) heeft ons populaire Oestermeisje er steeds meer zusjes bijgekregen. Zelf een idee voor een zusje? Laat het ons weten! Wie weet kunnen we haar samen tot leven wekken.

 

line-angle-down

Anno 2001

RODERIK KUIJPERS – OPRICHTER & EIGENAAR

Roderik Kuijpers (Arnhem, 1976) is simpelweg geboren als lekkerbek. Geen wonder dat hij reeds vanaf zijn 21e mede eigenaar was van het familie restaurant Cafe Verheyden waar het Oestermeisje is geboren. Op zijn 25e opende hij zijn eigen bar/restaurant in Arnhem: Bar Florian, waarmee hij in 2005 de prijs won voor Best New Bar Design van NL. Tevens was hij tot 2009 mede-eigenaar van Design 4: conceptmatige inrichtingen voor merken en verhuur van design meubilair.
In 2013 richtte hij Kuijpers en Co op: een strategisch communicatie en activatie bureau. In 2001 kwam hij als eerste in Nederland op het idee om super vriendelijke meisjes live oesters te laten openen op evenementen en in restaurants. Voilà: het Oestermeisje was geboren. Door de jaren heen bedacht hij er steeds meer zusjes en concepten bij. Roderik is het kloppend hart achter Meisjes met Smaak en werkt als smaakconsultant en adviseur voor diverse bedrijven. Aan de homemade sushi van Roderik kan menig Japanse kok een puntje zuigen. Zelf eet hij het liefst bij restaurant BAK, Cafe Modern, Binnenvisser en Pazzi in Amsterdam.

 

 

line-angle-down

Team

 

 

line-angle-down 

Solliciteren?

Ben jij een meisje of jongen met smaak? Hou je van lekker eten, heb je een natuurlijke interesse in mooie producten en deel je je passie graag met anderen?

Ben jij daarnaast:

  • Tussen de 18 – 25 jaar;
  • Woonachtig in Amsterdam;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Representatief en heb je ervaring in de horeca?

Nadat wij je inschrijving hebben ontvangen bekijken wij of je binnen ons profiel past. Als dit het geval is dan nodigen wij je uit voor een nadere kennismaking!


  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, ppt, pptx, pdf.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.

line-angle-down

Contact

 

Mail, bel of kom langs!

Meisjes met Smaak Amsterdam
Jan van Galenstraat 122
1056 CG Amsterdam
GOOGLE MAPS
020 6169855
info@meisjesmetsmaak.nl

Algemene Voorwaarden