Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Merkactivatie

three_flowers

MERKACTIVATIE

Onze jongens en meisjes vertellen en ondersteunen het verhaal achter een merk en verspreiden dit actief onder de doelgroep. Door het creëren van een ervaring die echt indruk maakt, geven wij een boost aan coole merken. Wij snappen als geen ander dat productkennis, uitstraling en horecaervaring geen overbodige luxe is of waarom er zoiets bestaat als een perfect serve.

BRANDING

Niet alleen nieuwe merken hebben iets aan merkactivatie, juist ook bestaande merken kunnen via ons hun imago een oppepper geven en het merk op een frisse manier onder de aandacht brengen. Onze jongens en meisjes denken mee van A tot Z: van strategie, communicatie en activatie tot de uitvoering van activatietools zoals foodtrucks en belts. Mobiel en verrassend. Dat is wat het is.

Enthousiast, plezier, kennis, details… een aantal woorden waaraan ik moet denken als ik denk aan onze samenwerking met Meisjes met Smaak. Al jaren werken wij met veel plezier samen met al deze meiden en voelen ze eigenlijk meer als collega’s, dan als een van onze relaties. Het is heel fijn als een bedrijf dezelfde taal spreekt, dit geeft een extra dimensie aan de samenwerking. Samen maken we onze merken sterker!

Paulien Engels
Van Geloven

In actie

  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ