Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Merkactivatie

three_flowers

MERKMEISJE

De Merkmeisjes vertellen en ondersteunen het verhaal achter een merk en verspreiden dit actief onder de doelgroep. Door het creëren van een ervaring die echt indruk maakt, geven wij een boost aan coole merken. Wij snappen als geen ander dat productkennis, uitstraling en horecaervaring geen overbodige luxe is. Of waarom er zoiets bestaat als een perfect serve.

MOBIEL EN VERRASSEND

Niet alleen nieuwe merken hebben iets aan een Merkmeisje, juist ook de grote jongens kunnen via ons hun imago een oppepper geven en op een frisse manier onder de aandacht brengen.Wat wij doen is een Merkmeisje letterlijk tot leven wekken. Dat gaat van het ontwerpen en laten maken van een kar, bar of belt tot het selecteren van de Merkmeisjes met de ideale uitstraling voor het merk waar het om gaat. Mobiel en verrassend. Dat is wat het is.

Wij werken al jaren prettig met elkaar samen voor active sales op evenementen. Zowel conceptueel als in executie staan de Meisjes met Smaak altijd voor ons klaar. Het personeel is altijd enorm gedreven en enthousiast, wat goed past bij onze merken!

Anouk Maas
Coca-Cola European Partners Nederland B.V.

In actie

  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY