Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Tacomeisje

Blauwe maïs tostada met makreel rillette & chipotle / guacamole & salsa Mexicana / geroosterd buikspek & ananas limoen salsa “live” gebrand.

TACOMEISJE
Het Tacomeisje voorziet jouw gasten van een goed gevulde mais tostada. De tostada is huisgemaakt en wordt gevuld met verschillende ingrediënten. Kies je voor vis, dan bestaat de vulling uit makreel rillette & chipotle.
Liever vega? Dan wordt de tostada gevuld met guacamole & salsa Mexicana. Uiteraard ook verkrijgbaar met vlees, namelijk overheerlijke buikspek & ananas-limoen salsa. Zuid-Amerikaans genieten geblazen!


  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Langs deze weg wil ik jullie graag, namens het bestuur van het Business Gala Oss 2018, enorm bedanken voor de geweldige bijdrage aan een zeer succesvol Gala! Mede door jullie inzet, passie en creativiteit hebben de 650 gasten dit Gala als een van de beste ooit ervaren. We hebben van vele kanten alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals dank daarvoor en bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker weer een beroep op jullie doen!

Cordiale groet namens het voltallige bestuur van het Business Gala Oss 2018!

Jelle van Gangelen
Business Gala Oss 2018
‹ Terug naar meisjes