Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Pekingmeisje

Geroosterde Pekingeend in een pannenkoekje met lente ui, komkommer & hoisin saus.

PEKINGMEISJE

Sluit je ogen en denk aan een zacht gestoomd pannenkoekje met lente-ui, knapperige komkommer, hoisinsaus en de allerlekkerste Pekingeend van Nam Kee uit Amsterdam. Klopt. Dat is een traditionele Chinese delicatesse die echt verdorie lekker is. En even wat anders dan anders. Leuk om te combineren met een populair zusje.

PRODUCT

Het Pekingmeisje serveert een zacht gestoomd pannenkoekje met lente-uit, knapperige komkommer, hoisinsaus en de allerlekkerste Pekingeend van Nam Kee uit Amsterdam.  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Langs deze weg wil ik jullie graag, namens het bestuur van het Business Gala Oss 2018, enorm bedanken voor de geweldige bijdrage aan een zeer succesvol Gala! Mede door jullie inzet, passie en creativiteit hebben de 650 gasten dit Gala als een van de beste ooit ervaren. We hebben van vele kanten alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals dank daarvoor en bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker weer een beroep op jullie doen!

Cordiale groet namens het voltallige bestuur van het Business Gala Oss 2018!

Jelle van Gangelen
Business Gala Oss 2018
‹ Terug naar meisjes