Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Oestermini (foodtruck)

Vanuit onze MINI Clubman toveren wij in een handomdraai een heuse oesterbar. Dé eyecatcher voor elk event! Oesters van David Hervé met citroen, peper, wodka, vinaigrette en tabasco. Luxere toppings mogelijk op aanvraag.

three_flowers

MobielMetSmaak

De kracht van onze meiden gecombineerd met de lekkerste hapjes, nú ook te boeken als OesterMini! Meisjes met Smaak heeft sinds de zomer van 2015 een eigen Mini met Smaak;  te boeken voor zowel particulier of bedrijf. Dé nieuwe manier om mobiel uw feest of evenement te voorzien van een gevarieerde en memorabele catering! Nu ook te boeken voor uw bedrijfsfeest, festival, culinair evenement of bruiloft.

OesterMini

De OesterMini van Meisjes met Smaak is een eyecatcher op elk type evenement. Van bruiloft tot zomerfeest en van braderie tot productlancering.
Onze omgebouwde Mini met uitschuifbare oesterbar brengt de zilte zomersmaken naar uw gasten toe! Vanuit deze bar worden onze kraakverse oesters live voor uw gasten geopend. De allerlekkerste oesters, op smaak gebracht en uitgeserveerd door het leukste personeel. Wie kan deze verleiding weerstaan?  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Langs deze weg wil ik jullie graag, namens het bestuur van het Business Gala Oss 2018, enorm bedanken voor de geweldige bijdrage aan een zeer succesvol Gala! Mede door jullie inzet, passie en creativiteit hebben de 650 gasten dit Gala als een van de beste ooit ervaren. We hebben van vele kanten alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals dank daarvoor en bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker weer een beroep op jullie doen!

Cordiale groet namens het voltallige bestuur van het Business Gala Oss 2018!

Jelle van Gangelen
Business Gala Oss 2018
‹ Terug naar meisjes