Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Macaronmeisje

Klassieke Franse petit four van amandelschuim van Patisserie Tout, “live” gevuld met ganache. Logo op aanvraag.

MACARONMEISJE

Het Macaronmeisje bereidt live juweeltjes van macarons in alle kleuren van de regenboog en in elke gewenste smaak. Ook in de kleuren van een merk of logo van een (jouw) bedrijf. Leuk he? Elk thema zijn smaak, zeg maar. De meerwaarde zit in het hoge entertainment gehalte in combinatie met de zichtbaarheid van een merk.

PRODUCT

Het hippe koekje van nu, de macaron! In Frankrijk door topchef Pierre Hermé echt op de kaart gezet. De ‘Macaron-hype’ is inmiddels al een tijdje overgewaaid naar Nederland en daarom ook zeker onmisbaar op jouw evenement. Patisserie Tout zorgt ervoor dat u uitsluitend geniet van de áller lekkerste Macarons.   • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Langs deze weg wil ik jullie graag, namens het bestuur van het Business Gala Oss 2018, enorm bedanken voor de geweldige bijdrage aan een zeer succesvol Gala! Mede door jullie inzet, passie en creativiteit hebben de 650 gasten dit Gala als een van de beste ooit ervaren. We hebben van vele kanten alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals dank daarvoor en bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker weer een beroep op jullie doen!

Cordiale groet namens het voltallige bestuur van het Business Gala Oss 2018!

Jelle van Gangelen
Business Gala Oss 2018
‹ Terug naar meisjes