Bekend van het enige Ć©chte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Kaviaarmeisje

Shot kaviaar op een Chileense walnoot of blini met zure room.

KAVIAARMEISJE

In samenwerking met House of Caviar heeft Meisjes met Smaak een nieuwe smaaksensatie ontwikkeld; een toefje zilte kaviaar op een vers gebrande Chileense walnoot. Met de Baeri Classic hebben we eindelijk een kaviaar in handen met de authentieke smaak van het zwarte goud, maar voor een vriendelijke prijs. Kaviaar voor iedereen!

PRODUCT

De Baeri Classic
In de kwekerij van Venetiƫ zwemt de steur in een waterbron waar ook het bronwatermerk San Bedetto gebruik van maakt. De vissen zwemmen dus letterlijk in het zuiverste bronwater. De kaviaar Baeri Classic wordt vooral gewaardeerd om de pure kaviaarsmaak. De combinatie met de walnoot maakt het tot een bijzonder hapje waarbij het zilte en het nootachtige elkaar ultiem versterken.

Kaviaar  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Onze samenwerking met Meisjes met Smaak beoordelen wij als zeer prettig. De boekingen worden snel en professioneel verwerkt en de hostessen stralen op de events kwaliteit en klasse uit. De Meisjes met Smaak hebben verstand van zaken en werken hard. Een absolute aanrader om uw event te laten slagen!

‹ Terug naar meisjes