Bekend van het enige ├ęchte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Ijsmeisje

Amsterdams ijs van IJscuypje in oubliehoorn.

IJSMEISJE

Loopt dat kind in jezelf ook wel eens om een ijsje te zeuren? Logisch. Een vers bolletje ijs in een knapperig hoorntje, wij moeten de eerste mens op aarde nog vinden die dat niet waanzinnig lekker vindt. 

PRODUCTEN

Het IJsmeisje loopt rond met de lekkerste smaken ijs die er zijn. Welke smaken zijn jouw favoriet? Kies uit de seizoenssmaken: mango, aardbeien, vanille, chocolade of yoghurt! De IJsmeisjes serveren u vers gedraaid ijs van onze vrienden van IJscuypje.  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Langs deze weg wil ik jullie graag, namens het bestuur van het Business Gala Oss 2018, enorm bedanken voor de geweldige bijdrage aan een zeer succesvol Gala! Mede door jullie inzet, passie en creativiteit hebben de 650 gasten dit Gala als een van de beste ooit ervaren. We hebben van vele kanten alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals dank daarvoor en bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker weer een beroep op jullie doen!

Cordiale groet namens het voltallige bestuur van het Business Gala Oss 2018!

Jelle van Gangelen
Business Gala Oss 2018
‹ Terug naar meisjes