Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Hummusmeisje

Assortiment hummus met crostini’s of knapperige Hollandse rauwkost.

HUMMUSMEISJE

Hummus is hot, dus kunnen wij niet achter blijven. Hierbij presenteren wij het Hummusmeisje. De gasten kunnen zelf een hummussoort kiezen en het Hummusmeisje serveert dit vervolgens op een krokante crostini. Nog gezonder? Dat kan, we serveren de hummus ook met frisse Hollandse snackgroentes.  

PRODUCT

Het Hummusmeisje neemt verschillende soorten authentieke hummus mee in haar riem. De verschillende smaken hummus worden bereid door De Gouden Tent.  


  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Langs deze weg wil ik jullie graag, namens het bestuur van het Business Gala Oss 2018, enorm bedanken voor de geweldige bijdrage aan een zeer succesvol Gala! Mede door jullie inzet, passie en creativiteit hebben de 650 gasten dit Gala als een van de beste ooit ervaren. We hebben van vele kanten alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals dank daarvoor en bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker weer een beroep op jullie doen!

Cordiale groet namens het voltallige bestuur van het Business Gala Oss 2018!

Jelle van Gangelen
Business Gala Oss 2018
‹ Terug naar meisjes