Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Hostess

Representatieve, proactieve hostessen, die uw gasten welkom laten voelen en uw event in goede banen leiden.


three_flowers

HOSTESS

Representatieve hostessen die er voor zorgen dat elke gast een warm welkom krijgt. Service en gastvrijheid is vanzelfsprekend, maar juist voor dat beetje extra ben je bij Meisjes met Smaak aan het goede adres. Onze hostessen staan u graag bij op events, beurzen en partijen en staan bekend om hun vrolijke en professionele uitstraling. Ze spreken allemaal goed Nederlands en beheersen ook de Engelse taal ruim voldoende. Opzoek naar een hostess die een specifieke taal spreekt? We kijken graag in ons bestand welke hostess het best met jullie matcht. Onze meiden ontvangen uw gasten met een glimlach en steken graag de handen uit de mouwen. Onze hostessen zijn inzetbaar op verschillende manieren. Bijvoorbeeld als meewerkende hostess, naast het ontvangst zal zij helpen met de horeca gerelateerde werkzaamheden.

Matchmaker

Of kies voor een hostess die aan de slag gaat als ‘matchmaker’. Ze neemt het eerste oriënterende gesprek af met uw potentiële klanten, geeft achtergrond informatie over jullie bedrijf en match de gast vervolgens met de juiste werknemer. Eén ding is zeker, wij zullen altijd een hostess aanleveren die past bij jullie uw bedrijf! Uiteraard heeft Meisjes met Smaak ook hosts in het bestand.


  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Langs deze weg wil ik jullie graag, namens het bestuur van het Business Gala Oss 2018, enorm bedanken voor de geweldige bijdrage aan een zeer succesvol Gala! Mede door jullie inzet, passie en creativiteit hebben de 650 gasten dit Gala als een van de beste ooit ervaren. We hebben van vele kanten alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals dank daarvoor en bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker weer een beroep op jullie doen!

Cordiale groet namens het voltallige bestuur van het Business Gala Oss 2018!

Jelle van Gangelen
Business Gala Oss 2018
‹ Terug naar meisjes