Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Cocktailmeisje

Een spirit naar keuze in combinatie met alle Coca-Cola Frisdranken, ‘live’ gemaakt vanuit onze allernieuwste backpack.


three_flowers

COCKTAILMEISJE

Het Cocktailmeisje maakt binnen een handomdraai de aller lekkerste cocktails voor uw gasten. Vanuit een innovatieve zelf ontworpen backpack kan het Cocktailmeisje verschillende mixdrankjes en cocktails maken. Het visuele aspect draagt bij aan de ‘perfect serve’. De rugzak is verlicht en kan gevuld worden met een sterke drank naar keuze. Vanuit een speciaal pompje wordt de drank in het glas gepompt.

MERKACTIVATIE

De sterke drank kan worden gemixt met alle frisdranken die onder het label van Coca-Cola vallen. Dat zijn o.a. alle soorten Coca-Cola, Finley, Chaufontaine, Fuze Tea, Schweppes, Fanta en Sprite. Tot slot wordt uw gekozen cocktail afgemaakt met ijs en garnering naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan een schijfje citroen of sinaasappel, maar ook munt, komkommer en frambozen behoren tot de opties. Proost en geniet van uw event!


  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Langs deze weg wil ik jullie graag, namens het bestuur van het Business Gala Oss 2018, enorm bedanken voor de geweldige bijdrage aan een zeer succesvol Gala! Mede door jullie inzet, passie en creativiteit hebben de 650 gasten dit Gala als een van de beste ooit ervaren. We hebben van vele kanten alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals dank daarvoor en bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker weer een beroep op jullie doen!

Cordiale groet namens het voltallige bestuur van het Business Gala Oss 2018!

Jelle van Gangelen
Business Gala Oss 2018
‹ Terug naar meisjes