Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Champagnemeisje

Pommery Champagne in flûtes met of zonder voet. Andere bubbels mogelijk op aanvraag.

CHAMPAGNEMEISJE

Ons Champagnemeisje is al net zo’n klassieker als het Oestermeisje. Maar toch? Hoe revancheer je je op een o zo populair zusje? Simpel. Door zo geroutineerd perfect gekoelde Champagne te serveren dat in no time iedereen met een glas in zijn hand staat. Champagnemeisjes schenken in handige flûtes zonder voet en nemen tafels mee waar gasten hun glas in kwijt kunnen. Ongelofelijk maar waar. Uiteraard laten de zusjes zich ook graag zij aan zij boeken.

PRODUCT

Het Champagnemeisje schenkt verschillende Champagne.
Meer weten over onze Champagne?

Champagne

 


 

 


  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Langs deze weg wil ik jullie graag, namens het bestuur van het Business Gala Oss 2018, enorm bedanken voor de geweldige bijdrage aan een zeer succesvol Gala! Mede door jullie inzet, passie en creativiteit hebben de 650 gasten dit Gala als een van de beste ooit ervaren. We hebben van vele kanten alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals dank daarvoor en bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker weer een beroep op jullie doen!

Cordiale groet namens het voltallige bestuur van het Business Gala Oss 2018!

Jelle van Gangelen
Business Gala Oss 2018
‹ Terug naar meisjes