Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Bruleemeisje

Mini crème brûlée van patisserie Tout, “live” gesuikerd en gebrand.

BRÛLÉEMEISJE

Onmisbaar in ons assortiment: het Brûléemeisje. Dit lieverdje karamelliseert onze mini crème brûlées live voor de ogen van de gasten. Spectaculair en weergaloos lekker.

PRODUCT

Crème brûlée betekent letterlijk: gebrande room. Ons Brûléemeisje serveert de traditionele crème brûlée van custard gemaakt van room, suiker en eieren, op smaak gebracht met vanille. Daaroverheen een laagje suiker.. en branden maar! Zo krijg je de lekkerste crème brûlée!


  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Langs deze weg wil ik jullie graag, namens het bestuur van het Business Gala Oss 2018, enorm bedanken voor de geweldige bijdrage aan een zeer succesvol Gala! Mede door jullie inzet, passie en creativiteit hebben de 650 gasten dit Gala als een van de beste ooit ervaren. We hebben van vele kanten alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals dank daarvoor en bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker weer een beroep op jullie doen!

Cordiale groet namens het voltallige bestuur van het Business Gala Oss 2018!

Jelle van Gangelen
Business Gala Oss 2018
‹ Terug naar meisjes