Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Bisquemeisje

Een krachtige Noordzee bisque van Bisq Seafood, gemaakt van Hollandse garnalen en verantwoorde Noordzee vis. Zilt, zoet, fris en pittig.

BISQUEMEISJE

Je gasten verwennen met een bijzondere amuse… Dan ben je bij het Bisquemeisje aan het goede adres. Het Bisquemeisje is niet alleen onmisbaar op events met een ‘Hollands thema’ maar ook voor een walking diner is ze een musthave!

PRODUCT

In samenwerking met Bisq North Sea Food serveren wij dit krachtige soepje met de lekkerste Hollandse garnaaltjes en verantwoorde Noordzee vis.  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Langs deze weg wil ik jullie graag, namens het bestuur van het Business Gala Oss 2018, enorm bedanken voor de geweldige bijdrage aan een zeer succesvol Gala! Mede door jullie inzet, passie en creativiteit hebben de 650 gasten dit Gala als een van de beste ooit ervaren. We hebben van vele kanten alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals dank daarvoor en bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker weer een beroep op jullie doen!

Cordiale groet namens het voltallige bestuur van het Business Gala Oss 2018!

Jelle van Gangelen
Business Gala Oss 2018
‹ Terug naar meisjes