Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

De kaviaar van het Kaviaarmeisje

 

HET ZWARTE GOUD
Wij beschouwen kaviaar als een ware delicatesse. Niet alleen omdat we het heel erg lekker vinden, maar zeker ook om de exclusieve uitstraling die kaviaar heeft. Wij vinden dat je kaviaar niet eet, maar dat je het moet proeven en er van moet genieten. Niet voor niets wordt kaviaar ook wel het zwarte goud genoemd.

De exclusiviteit blijkt vooral uit de prijs van de kaviaar en het beperkte aanbod, welke samenhangt met het feit dat de stand van de steurvis terugloopt en in sommige gevallen met uitsterven wordt bedreigd.

Het Kaviaarmeisje werkt daarom nauw samen met House of Caviar. Zij leveren niet alleen ‘wilde’ kaviaar maar ook kwalitatief hoogstaande kweeksoorten zoals de Perle Kaviaar of een semi wilde kaviaar uit China.

HOUSE OF CAVIAR
Alle kwekerijen waar House of Caviar mee samenwerkt hebben een open watersysteem. Dit betekend dat de kwekerij over een natuurlijke waterbron beschikt waardoor het water in principe door de kwekerij heen stroomt en dus nooit word hergebruikt. Veel kwekerij hebben een gesloten watersysteem, het water word hier na filtering hergebruikt.

Daarnaast zijn veel kaviaarsoorten die wij serveren “semi-wild”. De steurtjes worden grootgebracht in bassins en daarna uitgezet in natuurlijke meren, hier kan de steur zelf op zoek naar voedsel, dit komt de smaak en kwaliteit van de kaviaar uiteraard ten goede. Tot slot wordt alle kaviaar van House of Caviar verwerkt door ambachtelijke Iraanse zoutmeesters.

 

De steur
Kaviaar
De verschillende soorten kaviaar
Sevruga kaviaar
Asetra kaviaar
Beluga kaviaar
Perle kaviaar
Spatelsteur (wild) kaviaar
Kweekkaviaar
Imitatiekaviaar

 

Terug naar het Kaviaarmeisje