Bekend van het enige échte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

(Beurs)catering

three_flowers

BEURSCATERING

Ook op het gebied van catering steken de Meisjes en Jongens met smaak graag hun handen uit de mouwen. We profileren ons zowel op het gebied van publiekscatering als catering in de particuliere sfeer. Jaarlijks runnen we vernieuwende barconcepten op High Class beurzen zoals de PAN, TEFAF en de Monaco Yacht Show. Onze kracht: de presentatie van originele gerechten waarbij we samenwerken met de beste koks en kakelverse producten.

CONCEPTCATERING

En n√°tuurlijk zorgen onze sprankelende jongens en meiden voor de beste service, gezelligheid en productkennis. In het voortraject bespreken we de wensen van de klant, waarna ze de organisatie volledig aan ons over kunnen laten. Bijvoorbeeld, een op en top verzorgd walking diner en dat zonder de stressfactor, hoe relaxed is dat? We denken graag mee op alle fronten van de organisatie van een geslaagd feest!

Wij werken al jaren prettig met elkaar samen voor active sales op evenementen. Zowel conceptueel als in executie staan de Meisjes met Smaak altijd voor ons klaar. Het personeel is altijd enorm gedreven en enthousiast, wat goed past bij onze merken!

Anouk Maas
Coca-Cola European Partners Nederland B.V.

In actie


  • Offerte aanvragen

    Smaakt dit naar meer? Vul dan alstublieft dit formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ