Bekend van het enige Ć©chte Oestermeisje Meer dan 17 jaar ervaring Beoordeeld met een 9,2.

info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55

Nieuws

Champagnemeisje

Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs rondom onze meisjes met smaak? Lees dan snel verder…

Skills are Sexy! Mannen zijn snel tevreden maar verwachten stiekem meer dan alleen een mooi koppie, en laten de Meisjes met Smaak nou net die skills hebben!
Leuk stukje van OURGROUND, lees het nu!

We zijn 2014 goed begonnen met een geslaagde opdracht voor Kroketterij de Bourgondiƫr en Ad van Geloven. De Merkmeisjes waren tijdens de Horecava, wat ook dit jaar weer in de RAI plaatsvond, werkzaam op deze gezellig stands en deelde aan alle liefhebbers de Bitterballen uit.

Eigenaar Roderik Kuijpers staat met een leuk artikel in SPROUT inspireert ondernemers. Benieuwd naar zijn visie? Lees dan hier het gehele artikel!

kaasmeisje

Met genoegen brengen wij jullie op de hoogte dat Oestermeisje in 2014 van naam is verandert naar Meisjes met Smaak. Een overkoepelende naam die alle concepten zal gaan dekken.

Food Inspiration is een multinational in inspritatieconcept, onmisbaar voor iedere foodprofessional die actief is binnen de wereld van eten, drinken en slapen. Wij zijn dan ook erg trots met het artikel en de foto in het Food Inspiration jaarboek 2014! Lees hier het artikel!

Het filmpje blijft leuk! Hier een terugblik op RTL Late Night waar het Oestermeisje Humberto Tan laat genieten van een heerlijke oester!

Ben jij een meisje of jongen met smaak? Hou je van lekker eten, heb je een natuurlijke interesse in mooie producten en deel je die passie graag met anderen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Klik, voor meer informatie…

Wie zou denken dat Meisjes met Smaak alleen maar met meisjes samenwerkt heeft het mis! Heb je toch liever een Oesterjongen? Dan is dat uiteraard gewoon mogelijk… Mix & match en maak jouw feest tot een onvergetelijke avond met het allervriendelijkste personeel.

Afgelopen jaar waren er verschillende meisjes aanwezig bij de opening van Mercedes-Benz in Den Haag. Ze lieten de gasten genieten van heerlijke oesters, verse bubbels en flinterdunne plakjes Pata Negra.

Onze stralende Sashimimeisjes waren aanwezig bij de uitreiking van de Beau Monde Awards 2013 in het Amstel Hotel. Een zeer geslaagde avond met leuke mensen, mooie prijzen en heerlijke sashimi!

De Meisjes met Smaak waren met een eigen gezellige stand aanwezig op Pan Amsterdam, een eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design in de RAI. De Meisjes met Smaak hebben de gasten culinair laten genieten met haar typische Hollandse producten!