info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55
oestermeisje logo
oestermeisje logo
champagnemeisje logo 2
Patameisje logo
logo kaviaarmeisje
sushimeisje
Pekingmeisje logo
sashimimeisje logo
Ijsmeisje logo
Bruleemeisje
Bitterbalmeisje logo
Garnalenmeisje logo
Haringmeisje logo
Kaasmeisje logo
Cruditemeisje
charcuteriemeisjes
aardbeimeisje logo

Over Ons

three_flowers

  • kaasmeisje

Meisjes met Smaak, sinds 2001 bekend van Oestermeisje, heeft een missie: de zinnen prikkelen van lekkerbekken in heel Nederland en ver ver daarbuiten. Hoe? Nou, door bijvoorbeeld het creëren van nieuwe en innovatieve catering experiences die het serveren van hapjes op events weer een stuk  spannender maakt en waar mensen gewoon blij van worden. Bereid van de beste verse producten, geserveerd door de alleraardigste meisjes!
Wij hebben ervaring met evenementen die zowel recht-toe-recht-aan zijn als chic en high end. Onze diensten zijn voor particulieren en bedrijven, maar we werken evengoed samen met cateraars en restaurants. Onze producten zijn altijd vers en komen van de beste leveranciers. En tja, onze meisjes. Wat zullen we zeggen: het zijn nou eenmaal de alleraardigste meisjes van het land.
Omdat smaken verschillen (of toch niet?) heeft ons populaire Oestermeisje er steeds meer zusjes bijgekregen. Zelf een idee voor een zusje? Laat het ons weten! Wie weet kunnen we haar samen tot leven wekken.

 

line-angle-down

Anno 2001

RODERIK KUIJPERS – OPRICHTER & EIGENAAR
Roderik Kuijpers (Arnhem, 1976) is simpelweg geboren als lekkerbek. Geen wonder dat hij reeds vanaf zijn 21e mede eigenaar was van het familie restaurant Cafe Verheyden, hier is het Oestermeisje geboren, op zijn 25e zijn eigen bar/restaurant opende: Bar Florian in Arnhem, waarmee hij in 2005 de prijs won voor Best New Bar Design van NL. Mede-eigenaar van Design 4 rent tot 2009. Conceptmatige inrichtingen voor merken, verhuur design meubilair.
In 2001 kwam hij als eerste in Nederland op het idee om super vriendelijke meisjes live oesters te laten openen op evenementen en in restaurants. Voilà: Oestermeisje was geboren. Door de jaren heen bedacht hij er steeds meer zusjes en concepten bij.
Roderik is het kloppend hart achter Meisjes met Smaak en werkt als smaakconsultant en adviseur voor diverse bedrijven. Aan de homemade sushi van Roderik kan menig Japanse kok een puntje zuigen. Zelf eet hij het liefst bij restaurant Pont13, Spijkervet, Wilde Zwijnen of Toscanini in Amsterdam.

 

line-angle-down

Team

 

  • Roderik Kuijpers Meisjes met Smaak
    Roderik Kuijpers - Eigenaar

 

line-angle-down

Solliciteren?

[one_third]

Ben jij een meisje of jongen met smaak? Hou je van lekker eten, heb je een natuurlijke interesse in mooie producten en deel je je passie graag met anderen?

Ben jij daarnaast:

  • Tussen de 18 – 25 jaar;
  • Woonachtig in Amsterdam;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Representatief en heb je ervaring in de horeca?


Meld je dan aan als Smaakmeisje of Smaakjongen!


Nadat wij je inschrijving hebben ontvangen bekijken wij of je binnen ons profiel past. Als dit het geval is dan nodigen wij je uit voor een nadere kennismaking!

[/one_third]

[two_third_last padding="0 0 0 30px"]

Naam

E-mail

Telefoon

Woonplaats

Geslacht
ManVrouw

Motivatie

CV

Headshot

Bodyshot

captcha

Typ de tekst hierboven over om het formulier te versturen

[/two_third_last]

line-angle-down

Contact

 

Mail, bel of kom langs!

Meisjes met Smaak Amsterdam
Jan van Galenstraat 122
1056 CG Amsterdam
GOOGLE MAPS
020 6169855
info@meisjesmetsmaak.nl