info@meisjesmetsmaak.nl
020 616 98 55
oestermeisje logo
oestermeisje logo
champagnemeisje logo 2
Patameisje logo
logo kaviaarmeisje
sushimeisje
Pekingmeisje logo
sashimimeisje logo
Ijsmeisje logo
Bruleemeisje
Bitterbalmeisje logo
Garnalenmeisje logo
Haringmeisje logo
Kaasmeisje logo
Cruditemeisje
charcuteriemeisjes
aardbeimeisje logo

Merkmeisje

three_flowers

De Merkmeisjes vertellen en ondersteunen het verhaal achter een merk en verspreiden dit actief onder de doelgroep. Door het creëren van een ervaring die echt indruk maakt, geven wij een boost aan coole merken. Wij snappen als geen ander  dat productkennis, uitstraling en horecaervaring geen overbodige luxe is.

Of waarom er zoiets bestaat als een perfect serve.  Niet alleen nieuwe merken hebben iets aan een Merkmeisje, juist ook de grote jongens kunnen via ons hun imago een oppepper geven en op een frisse manier onder de aandacht brengen.

Wat wij doen is een Merkmeisje letterlijk tot leven wekken. Dat gaat van het ontwerpen en laten maken van een kar, bar of belt tot het selecteren van de Merkmeisjes met de ideale uitstraling voor het merk waar het om gaat. Mobiel en verrassend. Dat is wat het is.

Coca Cola

COCA COLA MEISJES & JONGENS

Voor het bekendste merk ter wereld ontwikkelden wij speciale Merkmeisjes (en jongens!). In unieke Coca-Cola-carts wordt het immer populaire drankje verkocht aan festivalgangers door heel Nederland. Van A Day at the Park tot het Pacha Festival en Awakenings: wij waren er! Jaarlijks gedurende het zomer-seizoen komt de doelgroep met deze merkactivatie op een spontane en passende manier in aanraking met Coca-Cola.

De Bourgondier

De Bourgondiër
Ambachtelijk, goed gevuld en vol van smaak: dat is de Bourgondiër. Deze kroket is bereid met overheerlijk draadjesrundvlees, smeuïge ragout en heeft een lekkere, krokante korst. De Bourgondiër is niet zomaar een kroket, maar een luxe kroket om van te smullen!

Assortiment
De Bourgondiër staat voor de allerbeste draadjesrundvleeskroket van Nederland voor de professionele markt. Naast rundvleeskroketten zijn er ook bitterballen van dit merk verkrijgbaar.

Typisch Brabantse receptuur
Zoals de naam al zegt is de Bourgondiër een echte Bourgondische kroket. Bij de ontwikkeling van deze snack gingen ze op zoek naar het gevoel en de smaak van vroeger. Een ambachtelijke kroket waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van de beste ingrediënten. De Bourgondiër is dan ook gemaakt volgens typische en traditionele Brabantse receptuur, van speciaal geselecteerd draadjesrundvlees.

Stegeman

STEGEMANMEISJE

Meisjes met Smaak werkt regelmatig samen met Stegeman aan het versterken van hun merknaam. Logisch want we hebben hetzelfde doel: mensen laten genieten van lekker eten van de beste kwaliteit. 

Op verschillende plekken in Nederland slaan we geregeld de handen ineen. Stegeman zorgt voor de vleeswaren, onze meisjes snijden ze aan en laten ze op een leuke manier proeven aan de consument. Voor iedereen een positieve ervaring met Stegeman!